Första fyspasset i Slätta

är genomfört och oj vad svettigt det var! Jag tror att det var 9 nöjda deltagare i premiären (den tionde skyllde på att han snoozat bort sig…..). Lite nervöst var det fast jag egentligen inte fattar varför, men det gick fint och målet att ha kul och bli svettiga genomfördes med bravur. Det var så kul och det har visats en hel del intresse för fler pass så från och med 6 december så kör vi varje lördag kl. 10-11. Man anmäler sig på Facebook-sidan eller per e-mail, pernillanord.pt@gmail.com.

Jag har ju andra grymt roliga pass i veckorna också och ett är måndagskvällar på Actic. I går var det fullt och lite trångt – men finns det hjärterum så finns det stjärterum, som mormor (och mamma) brukar säga. Och tänk, nu säger jag det med! Och jäklar vad det är drag på dessa pass!! TACK till alla som kommer och gör det möjligt att rocka så in i helsike!!

Bild på fina svettare från i lördags:

wpid-wp-1416903731906.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s