Christmas is coming…

och jag gör allt för att förtränga fakta. En trevlig jullunch på högskolan gör det dock lite mer påtagligt. Det ÄR faktiskt jul snart. Ett riktigt drygt ATC-pass genomfördes som start på dagen (jag är verkligen ingen förmiddagstränare…), ganska nyttigt att vara med på pass ibland så man vet vad man utsätter sina deltagare för 🙂 Nu ska jag försöka ta mig i kragen och inhandla några julklappar. Men den riktiga julklappen är redan inhandlad. För att ta hand om själen och kroppen behövs vila.. så julklappen ser ut så här:

Duna Golf – Maspalomas

Glöm inte att gilla min facebooksida där händelser och annan information uppdateras varje dag!!

Här är den:

Träna med Mig

Annonser

2 reaktioner till “Christmas is coming…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s