Snålblåst och regnsjuka skyar

Ja, det känns väl kanske inte helt kul att gå ut och köra ett utomhuspass när man tittar ut genom fönstret idag – men det finns knep!! Dra på bästa musiken i öronen, sätt på skönaste träningsoutfiten och planera ett sjukt härligt pass att genomföra och få grym energi. Jodå, musik brukar ordna det mesta. Försök, vetja! Har ni svårt att veta hur? Eller behöver ni ny inspiration?

Då tycker jag att ni hör av er till mig så ska vi få till nåt riktigt härligt tillsammans!! Ta en PT-timme eller varför inte några veckors coaching (inklusive PT-timmar till rabatterat pris)!! Skriv en rad (eller två) till mig på pernillanord.pt@gmail.com så ska vi nog hitta på något underbart kul! 

Använd kod ”Nytändning” och få 10 % på ordinarie pris – erbjudandet går ut 31 maj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s