Planering…

Efter Slättafys och en grym fotbollsmatch mellan Slättas 07:or och Tunabro (10-9) sitter jag i soffan under en filt och fryser med Canada-Tjeckien på teven och planering i datorn. En hämta-energi/rek.resa till världens bästa stad planeras och jag känner mig taggad att få avslöja ett roligt framtida event. Men det får vänta ett tag till. Den som väntar på något gott… Nu en varm dusch för att tina upp. Skitväder. Var är värmen??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s