I skrivande stund…

…har det gått nästan 6 månader sedan sist. Det ska inte dröja lika länge denna gång 🙂 Vad var det nu jag var tvungen att ha tålamod för? Jo, det vet ni ju redan såklart. Att få klart vår fina träningslokal. En lokal som vi döpt till RörelseFABRIKEN. Varför detta namn, undrar ni. Det är nämligen så att lokalen ligger i en gammal spisbrödsfabrik så vad passade då inte bättre än att döpa den till just RörelseFABRIKEN. I Fabriken kör vi, jag och Anne, gruppträning några tillfällen i veckan och där kör jag även min fysträning med mina klienter i mitt företag Träna med Mig. Om vi inte kör ute, förstås.

Nu är snart hösten här och ni får hålla utkik efter några nyheter! Jag kommer inom kort att lägga upp några riktigt eftertraktade och efterfrågade event att anmäla sig till. Håll utkik!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s