Utefys a’la 3D

3d-fys i Kålgårn var dagens ”Lördagsfys” och 8 tappra krigare kom och förgyllde timmen. Jag hade lyxat till det med slamballs, VIPR, procedosmattor och RIP-trainer till redskap dagen till ära. Väderapparna hade sagt allt från thunderstorms till rain till partly cloudy (ja, det står på engelska…) så vi visste inte riktigt hur vädret skulle bli. Jag valde dock att vara positiv och körde utefyset som planerat. Ca 35 minuter in i passet kom regnet, men en skapligt kort (men intensiv) regnskur blev det. Men vad är väl lite regn, man är ju ändå svettig och ska duscha efteråt!! 🙂 Bra trysch i dagens pass och alla såg ut att ta i för kung och fosterland. Vi avslutade med lite kul par-övningar och precis som vi började passet med rörlighet så avslutade vi det likadant – fast med annat fokus.

Nu ska jag bjussa ungarna på lunch å planera resten av dagen. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s