Äntligen!

Jobbet är igång och eleverna börjar så smått komma tillbaks till skolan. Det känns riktigt roligt och året som kommer innebär lite förändringar. Jag har gått ner lite i tid så jag ska hinna ta hand om mitt eget företag och alla härliga klienter som ger mig förtroendet att hjälpa i deras träning på ett eller annat sätt. Dessutom undervisar jag inte i engelska i år så jag kan lägga all tid till fysträningen på Hagströmska med allt vad det innebär. Det känns superinspirerande!

Något annat som känns superinspirerande är att jag nu, som sagt, har mer tid att lägga på att utveckla mitt företag. Jag har massor av idéer och några av dem kommer att sjösättas inom kort. Jag behöver bara invänta några datum så kommer jag att avslöja nästa steg.

Hörs snart!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s