Nya utmaningar!

Om några dagar kör jag igång en ny utmaning. Eller, en nygammal skulle man kunna säga. Själva sysslan har jag gjort ett tag men platsen är ny. Jag kommer att vara bokningsbar för 3d-träning/fasciabehandling på Lugnet i Falun. Fysträning/PT för motionärer och elitsatsande idrottsmän/kvinnor kör jag fortfarande i Fabriken eller andra valda platser men om någon vill ha hjälp att bli av med ihållande eller återkommande smärta så gör jag anamnes, analys, behandling och 3d-träning på Lugnet. Skicka ett mail till mig – pernillanord.pt@gmail.com – för bokning. Tider som finns tillgängliga just nu (förutom några här och där som är uppbokade redan) är måndag och fredag mellan ca 8.15 och 11 och onsdag mellan ca kl. 8 och 16. Inom kort kommer det bli möjligt att själv boka sin tid på nätet. Vi ses!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s