Fysträning vs. Behandling

Många kommer till mig med någon typ av smärta, det kan vara i ett knä eller en ländrygg, en ljumske eller en axel. Min utgångspunkt är alltid att jag såklart på bästa möjliga sätt ska försöka hjälpa till att bli av med smärtan. Denna smärta har oftast byggts upp sakta och säkert under en lång tid så jag tänker att tålamod är en bra strategi. OCH rörelse. Där försöker jag hjälpa till med min kunskap. Behandling OCH träning är en fungerande strategi och förhoppningsvis kan vi successivt få in mer och mer träning och mindre och mindre behandling vid varje träff. Allas kroppar, allas behov och allas förutsättningar är olika så det behövs övningar/rörelser som är framtagna med just dina förutsättningar och behov i fokus. Att lära sig preparera kroppen inför just din uppgift med din kropp i åtanke, vare sig det är att springa, åka skidor eller spela hockey är viktigt och något jag försöker lägga fokus på vid mina fysträningar/behandlingar/PT-pass. Bara lite kort om hur jag tänker. Så. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s