Jul!

Jag är som bekant ingen stor julfantast. Men det är ju alltid mysigt att träffa familjen och släkt. Det är skönt att varva ner lite och försöka återställa balansen lite. Jo, det går. Jag tycker inte att man behöver stressa upp sig så mycket för att det är jul. Vad är det som är så fruktansvärt viktigt att man måste gå i taket för att det blir jul? Julen kommer vare sig man vill det eller inte, det är bara att gilla läget. Mys. Tänd ljus. Ta en tur med skridskorna. Ta en promenad. Drick glögg. Köp pepparkakor (men kanske utan palmolja). Ät nåt gott (en rostmacka med cashewnötsmör och marmelad!!). Ta hand om varandra. God jul på er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s