Tar ditt beslut dig närmare målet?

Denna fråga måste bli mer närvarande i varje beslut jag fattar. Jag har blivit mycket bättre på detta, men tro mig, det kan bli bättre. Jag har precis, återigen, tagit ett beslut som känns helt rätt för att ta mig närmare mitt mål. Hade jag svarat annorlunda kanske jag hade tagit mig dit tillslut ändå, men med ännu fler omvägar och energiförbrukning på ”fel” saker. Men det är inte så lätt detta, för man kan ju tro att man tar beslut som är i enlighet med målet – vad säger då detta?? Att man måste bli jäkligt tydlig i sin målbild. Vad är ditt mål? Varför tar du de beslut du tar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s