Tjänster

Fysträning/Personlig träning

Pernilla erbjuder fysträning och personlig träning för alla typer av idrottare och idrotter och motionärer. Hon ser till individens ”needs and wants” for att kunna optimera fysträningen och i förlängningen också prestationen inom den valda idrotten eller för att fungera optimalt i vardagen – utan smärta. Inget medlemskap på något gym utöver fysträningskostnaderna krävs för att fysträna hos henne då hon gör detta i Måndagsklubbens regi.

IMG_20170925_105505_070.jpg

Rörlighetsanalys, Rehab/Prehab och Fasciabehandling

Många kommer till Pernilla för att de har en smärtproblematik de inte blir av med, t ex i ryggen, knät eller en axel. Genom en kroppsavläsning tar man reda på om det finns obalanser eller inskränkt rörlighet som kan ligga till grund för smärtan. Det finns ingen universallösning för att bli av med smärta därför ligger fokus på individualiserad funktionell träning, hemövningar och vid behov fasciabehandling för att ge förutsättningar för en smärtfri vardag.

Pernilla hjälper också till med rehab efter skada eller operation genom övningar, hemövningar och behandling – allt med fokus på individens behov och funktion.

IMG_20170419_111401_849.jpg

Priser för individuell träning/behandling

Behandling och hemövningar: 695 kr

PT/Fysträning: 695 kr/h – paketpris finns.

För fysträning i grupp och/eller lag skriv till pernillanord.pt@gmail.com för mer information.

För friskvård för ditt företag skriv till pernillanord.pt@gmail.com för mer information.

 

IMG_20170614_205720_770-1.jpg